Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- sekä kunnossapitopalveluja.

Haemme laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Honkaharjun sairaalaan Imatralle. Tehtävässä odotetaan valmiutta työskennellä tarvittaessa myös muissa työyksiköissä.

Työtehtäviin kuuluu siivous- ja ateriapalvelutehtävät.

Työtehtävissä työskennellään korkeaa hygieniatasoa vaativassa työympäristössä, joten hakijoilta edellytetään laitoshuollon menetelmien hyvää itsenäistä hallintaa sekä huolellista työjälkeä. Arvostamme hyväntuulista palveluasennetta sekä mukavaa työtoveruutta. Tehtävässä toimitaan osana moniammatillista työyhteisöä, joten tehtävään valittava on yhteistyötaitoinen tiimipelaaja.

Edellytämme vakituiseen työsuhteeseen laitoshuoltajan ammattitutkintoa. Myös kouluttautuminen oppisopimuskoulutuksella on mahdollista, jolloin työsuhde on oppisopimuksen ajan määräaikainen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan talven 2021 aikana.

Lisätietoja työtehtävistä antavat (ma - pe klo 9.00-14.00):

laitospalveluesimies Mia Lakkala p. 040 184 9378
laitospalvelupäällikkö Tarja Luukkonen p. 040 763 1758

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy


Lisätietoja

https://www.saimaantukipalvelut.fi/fi

Tutustu työnantajaan

ma-pe klo 9.00-14.00 laitospalveluesimies Mia Lakkala p. 040 184 9378 ja laitospalvelupäällikkö Tarja Luukkonen p. 040 763 1758

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut, Laitoshuolto
Osoite: Honkaharju 4, 55800 Imatra

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka