Skip to main content
test
Laitoshuoltaja (Jatkuva haku) - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa laitoshuoltopalveluita kaupungin eri toimipisteiden palvelutarpeeseen. Siivottavia toimitilojamme ovat mm. oppilaitokset, päiväkodit, jäähalli ja sekä toimistotilat. Laitoshuoltajamme toimivat siivouksen lisäksi kohdekohtaisesti osaksi myös ateriapalvelun avustavissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan kello 6.00 - 21.00 aikavälille.

Haemme palvelukseemme laitoshuoltajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Kelpoisvaatimuksena pysyviin toimiimme on laitoshuoltajan (tai vastaava) ammattitutkinto. Määräaikaisia sijaisuuksia täyttäessä huomioimme myös ne henkilöt, joilla on alan työkokemusta tai jotka opiskelevat alalle.

Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on tilanteen mukaan kaupungin eri toimipisteissä.
Työtehtävät edellyttävät usein valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri palvelukohteissa.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävieni hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sonja Konu, puh. 040 830 3106, sonja.konu@raahe.fi
Siivouspäällikkö Jaana Rautio, puh. 040 135 6761, jaana.rautio@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Rantakatu 8 E, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat