Haemme nyt laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joutsenoon. Työtehtäviin kuuluu siivoustehtävät Joutsenon paloasemalla, kirjastossa ja Joutsenon keskuskentän huoltorakennuksessa.

Edellytämme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai sitoutumista kouluttautumaan oppisopimussuhteella laitoshuoltajan ammattitutkintoon. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe alkaen klo 7.00. Työvuoron pituus on 6,8 tuntia.

Työkohteiden välillä liikkuminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävään valitulle tehdään turvallisuusselvitys pelastuslaitoksella työskentelyä varten.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Työtehtävät alkavat 19.4 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa ma-pe klo 9.00-15.00
laitospalveluesimies Leena Sirviö p. 040 575 0994

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy


Lisätietoja

https://www.saimaantukipalvelut.fi/fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävistä antaa ma-pe klo 9.00-15.00
laitospalveluesimies Leena Sirviö p. 040 575 0994

Saimaan Tukipalvelut Oy, Hallinto- ja kehittämispalvelut, Rekrytointiyksikkö
Osoite: Keskuskatu 2, 54100 Joutseno

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat