Skip to main content
test
Laitoshuoltaja, Kiviniemen päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on LAITOSHUOLTAJAN määräaikainen tehtävä Kiviniemen päiväkodissa ajalle 9.2.2023-30.6.2023.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, sekä hygieniapassi. Hakijan eduksi luetaan kokemus laitoshuoltajan tehtävistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/759/2023. Hakemus on toimitettava 8.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kiviniemen-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Terhi Riepula, p. 040 555 8599 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Kiviniemen päiväkoti

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Lohitie 1, 90810 Kiviniemi

Sinulle suositellut työpaikat