test

Laitoshuoltaja, Kolari

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Kolarissa Lapin hyvinvointialueen kohteeseen on haettavana laitoshuoltajan toimi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kolarissa Lapin hyvinvointialueen kohteeseen on haettavana laitoshuoltajan toimi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön, jonka päätehtävänä on tuottaa muun muassa ruoka- ja puhtauspalveluja.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja muita palvelutehtäviä.

Haemme laitoshuoltajaa Kolariin sisäisen sijaisen toimeen. Työ on vakituinen kokoaikainen. Työpisteet sijoittuvat Kolarissa oleviin Lapin hyvinvointialueen yksiköihin, joita ovat mm. terveyskeskus, palvelukoti Tanna. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7:00- 20:00. Työtehtäviin kuuluu mm. siivous-, huolto- ja ruokahuoltotehtäviä.

Työtehtävät työympäristössä edellyttävät itsenäistä työnsuunnittelua, hyvää laitoshuollon menetelmien hallintaa sekä huolellista ja vastuullista työjälkeä. Arvostamme positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkka on 2275,78 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Ajokortti (B-luokka) ja auto pakollinen.

Työtä haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 08.12.2023 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Susanna Olli
siivouspäällikkö, pohjoinen alue
Lapin hyvinvointialue, puhtaus- ja tekstiilipalvelut
+358 405388161
susanna.k.olli@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan