Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme laitoshuoltajaa Lauritsalan alueen kohteisiin: hyvinvointiasema, paloasema, koulu 31.12.21 asti kestävään työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat siivoustehtävät.

Odotamme sinulta laitoshuoltajan ammattitutkinnnon tai muun ammatillisen koulutuksen sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista siivoustehtävistä. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Tehtävään valittujen tulee esittää hygieniapassi sekä rikostaustaote lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä varten.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6.00-14.00 välille ja viikkotyöaika on 34,5 h.

Työtehtävä edellyttää siirtymistä työkohteesta toiseen päivän aikana, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2020.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus viimeistään 3.12.2020. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Rekry p. 040 154 8029

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

laitospalveluesimies Leena Sirviö p. 040 575 0994
Rekry p. 040 154 8029
etunimi.sukunimi@saimaantukipalvelut.fi

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut
Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka