Laitoshuoltaja, Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Laitoshuoltaja, Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kysterin Leppävirran palveluyksikössä on haettavana laitoshuoltajan määräaikainen tehtävä.

Laitoshuoltajan tehtävät koostuvat eri osa-alueiden, esimerkiksi puhtauspalveluun, potilasateriapalveluihin ja potilaan perushoidon avustamispalveluihin liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Laitoshuoltajien lähiesimiehenä toimii vuodeosastojen osastonhoitaja ja tehtäväkenttänä on koko terveysaseman kiinteistö. Tehtäviin kuuluu viikonlopputyö, ei yötyötä. Haemme itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmätyöhön pystyvää laitoshuoltajaa. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuuntuntoista asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikoulutus tai ammattitutkinto sekä kokemusta ao. toimialalta. Kelpoisuuden täyttää esimerkiksi laitoshuoltajan koulutus tai laitoshuoltajan ammattitutkinto, johon sisältyy pakollisten tutkinnonosien lisäksi valinnaisista tutkinnonosista: ateriapalvelut, välinehuoltopalvelut ja ympäristöhuoltopalvelut. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

Tehtävä voidaan täyttää heti soveltuvan sijaisen löydyttyä.

Kysteri

Leppävirran terveysasema

Savonkatu 17

79100 Leppävirta

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Hakeminen tehtävään tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345 tai apulaisosastonhoitaja Arja Lahti, puh. 044 717 1992.

Kuopion yliopistollinen sairaala, Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsämän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Liikelaitos aloitti toimintansa 1.1.2012. Alueella asuu noin 33000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 430 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Tutustu työnantajaan