Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme laitoshuoltajaa Lappeenrannan uimahallille ja urheilutalolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat kohteen siivoustehtävät.

Edellytämme vakituiseen työsuhteeseen laitoshuoltajan ammattitutkintoa. Myös kouluttautuminen oppisopimuskoulutuksella on mahdollista, jolloin työsuhde on oppisopimuksen ajan määräaikainen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 6-2140 välille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan elokuun 2022 aikana.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Arkipäivisin klo 9-15:
Palvelupäällikkö Erja Suikkanen (poissa vk 24) p. 044 791 5601 tai erja.suikkanen@saimaantukipalvelut.fi ja
Rekry p. 040 1548 029 tai rekry@saimaantukipalvelut.fi

Huom! Hakemukset vain KuntaRekry- järjestelmän kautta.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arkipäivisin klo 9-15:
Palvelupäällikkö Erja Suikkanen (poissa vk 24) p. 044 791 5601 tai erja.suikkanen@saimaantukipalvelut.fi ja
Rekry p. 040 1548 029 tai rekry@saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja

Siivous- ja laitospalvelut

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.


Osoite: Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat