test

Laitoshuoltaja, Naantalin Birgittakoti

Hakuaika päättyy  25.9.2023 23:59

Haluatko mukavan työn sosiaali- ja terveydenhuollon Tukipalveluissa? Birgittakodissa Naantalissa on tarjolla laitoshuoltajan sijaisuus Puhtaanapito- ja aluepalvelujen yksikössä Varsinais-Suomen hyvinvointialueella ajalle 2.10.2023 - 31.12.2023.

Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät puhtaanapito, huoltotehtäviä kuten pyykki-, jäte- ja välinehuoltoa sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työtä tehdään aamuvuorossa maanantaista perjantaihin.

Tukipalveluiden tehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto tai riittävä työkokemus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Palveluvastaava Anne Jussi, p. 050 523 0666.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät!

Tutustu työnantajaan