Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Pöytyän kunta


Puhtauspalvelun sijaisuudet laitoshuoltaja
Etsimme reippaita siivousalan ammattilaisia, eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä kuukausiin. Yli 6kk sijaisuudet haetaan erikseen.
Tehtäviin kuluu ylläpitosiivousta Kyrön, Riihikosken ja Yläneen taajamissa kouluissa ja päiväkodeissa. Osassa toimipisteitä tehtäviin liittyy myös jakelukeittiötehtäviä, jolloin edellytetään hygieniapassia.
Toivomme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa. Koulutus ja/ tai työkokemus siivous- ja keittiöalalta luetaan eduksi. Arvostamme reipasta, toimeen tarttuvaa ja joustavaa asennetta sekä työhön sitoutumista.
Sopimusala ja palkkaus KVTES, kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.
Työ on maanantaista perjantaihin päivätyötä.
Lähetä hakemus ja liity iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaija Lähteenmäki kaija.lahteenmaki@poytya.fi p. 0400547563

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meitä ympäröi pellot ja metsät sekä kauniit järvi- ja jokimaisemat. Meillä on kansallispuisto Kurjenrahka, maauimala, Haukkavuoren maastoliikuntakeskus, pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on täällä reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 Yläneelle valmistui uusi päiväkoti ja Elisenvaaran uusi yhtenäiskoulu ja lukio otettiin käyttöön syksyllä 2022. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntoja ja tontteja on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset yhdessä kunnan kanssa pitävät seudun vireänä. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Yläneentie 11, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat