test

Laitoshuoltaja, psykiatrian yksikkö

Hakuaika päättyy  3.10.2023 23:59

Haluatko mukavan työn sosiaali- ja terveydenhuollon Tukipalveluissa? Haemme Laitoshuollon ja puhtaanapidon palveluihin laitoshuoltajan vuorotteluvapaan sijaista. Työyksikkönä on psykiatrinen vuodeosasto. Sijaisuus on ajalla 3.1.2024 - 30.6.2024.

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työtön vähintään 90 päivää edeltävän 14 kuukauden aikana tai on alle 30-vuotias, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi tai on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias sijaisuuden alkaessa. Sijaisen pitää olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa ennen vuorotteluvapaan alkamista. Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija tai yrittäjä.

Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät tilojen puhtaanapito, avustavat ruokahuoltotehtävät, vuodehuoltotehtävät, huoltotehtäviä kuten pyykki-, jäte- ja välinehuoltoa sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuodeosastoilla 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Tukipalveluiden tehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuusehtona on puhtauspalvelualan ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto tai riittävä työkokemus. Eduksi luetaan kokemus alan työtehtävistä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.9. asti palveluvastaava Reija Forss, reija.forss@varha.fi, p. 02 314 6619/ 050 534 8324 ja 18.9. alkaen työnjohtaja Johanna Leppäaho, p. 050 362 3729.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan