test

Laitoshuoltaja (Puhtauspalvelut, Muurame)

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:45

Kiinnostaisiko sinua mukava työ Keski-Suomen hyvinvointialueella puhtauspalveluissa? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä puhtaanapidon ja ateriahuollon tehtävissä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hyvinvointialueen siisteintä työtä!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee Puhtauspalveluihin

LAITOSHUOLTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Laitoshuoltajan työt sijoittuvat työsuhteen alkaessa Muuramen sairaalan osaston sekä terveysaseman siivoukseen. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Työskentely on monipuolista ja vaihtelevaa siivoustyötä ja/tai ateriahuoltoa. Työtehtävät painottuvat osastolla potilaiden ateriapalveluun ja tilojen siivoukseen, terveysasemilla tilojen siivoukseen. Laitoshuoltaja toimii tiiviissä yhteistyössä potilaiden ja hoitohenkilöstön kanssa.

Tarjoamme sinulle: - monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään oman kiinnostuksesi mukaisesti - hyvän perehdytyksen - ison työnantajan edut - hyvät mahdollisuudet lisäkouluttautumiselle - kilpailukykyisen palkan

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto ja hygieniapassi. Toivomme hakijoilta työkokemusta laitoshuoltajan tehtävistä sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana!

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:
-
Jaana Lahtinen, palveluvastaava
p. 050 439 6431
jaana.lahtinen@hyvaks.fi
-
Emilia Rantanen, palvelupäällikkö
p. 050 439 3728
emilia.rantanen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan