Laitoshuoltaja, Ruoka- ja siivouspalvelut - Seinäjoen kaupunki

Ruoka- ja siivouspalveluille haetaan laitoshuoltajaa

Tarvitsemme laitoshuoltajan vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöksi eri työkohteisiin koko Seinäjoen alueella. Työ on vaihtelevaa ja kohteet vaihtuvat sijaistarpeen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Laitoshuoltajalta vaaditaan joustavuutta, yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttö on välttämätön kohteesta toiseen siirryttäessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaikamuoto on yleistyöaika ja työ on pääsääntöisesti klo 6 - 20 välillä. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään sunnuntaina 11.4.2021 klo 23,59 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

www.seinajoki.fi)
www.elamaniseinajoki.fi)

Tutustu työnantajaan

ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää p.044 340 2549, pirjo.kujanpaa@seinajoki.fi.

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Sinulle suositellut työpaikat