Skip to main content
test

Savon koulutuskuntayhtymä hakee laitoshuoltajaa 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi Toivalaan.

Työskentelet koulurakennusten ylläpitosiivouksen parissa ja tarvittaessa lounasravintolan avustavissa tehtävissä. Työtä tehdään säännöllisenä päivätyönä arkisin ja työaika on 30h / viikko. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista ajava työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkea.

Valittavalta edellytetään toisen asteen soveltuvaa ammatillista koulutusta ja tehtävien edellyttämää työkokemusta toimialaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisaatiokykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta.

Tehtävä on ollut haussa ajalla 17.5. - 31.5.2022 klo 13.30. Hakuaikaa jatketaan ajalle 15.7.2022 klo 12.00. Aikaisempaan hakuun 31.5.2022 klo 13.30 mennessä tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote ja terveydentilaa koskeva selvitys.

Savon koulutuskuntayhtymässä olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme myös muutoin oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla ja laajoilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriharrastuksiin sekä järjestämme yhteishenkeä nostattavia yhteisiä tapahtumia.

Toteutamme Kestävän tulevaisuuden tekijät -strategiaamme - haluamme olla edelläkävijä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta tämän päivän teoilla!

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella.

Hakemukset tehtävään pyydämme toimittamaan 31.5.2022 klo 13.30 mennessä. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravintolapalvelupäällikkö Maritta Pakkanen, puh. 044 785 3314 tai maritta.pakkanen@sakky.fi

Lisätietoja

Savon koulutuskuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintolapalvelut

Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä: vuosittain 18 000 opiskelijaa osallistuu kattavaan opetustarjontaamme ja olemme yli 700 ammattilaisen työpaikka. Saamamme palaute opiskelijoilta ja työelämältä on kiitettävä.

Tarjoamme laaja-alaisesti ja monipuolisesti sekä ammatillista että täydennyskoulutusta ja lukio-opetusta. Olemme aktiivisesti mukana työelämässä ja alueen kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Vastaamme työelämän tarpeisiin räätälöidyillä ja laadukkailla koulutuksilla sekä olemme mukana aktiivisesti kehittämässä työelämää.

Savon koulutuskuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa. Ylläpidämme Savon ammattiopistoa sekä Varkauden lukiota. Uudistuvat kampuksemme ovat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Uudet kampusrakennuksemme ovat Joutsenmerkittyjä, joten pystymme tarjoamaan terveellisiä ja ympäristöystävälliset työympäristöt. Järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.

Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat nikotiinittomia.


Osoite: Haapamäentie 1, 70900 Toivala
Savon koulutuskuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat