Laitoshuoltaja, Salo, Halikko, Loimaa (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haluaisitko mukavan kesätyön sairaalassa? Salossa, Halikossa ja Loimaalla on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2021.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruuan jakelutehtäviä, hoitovälinehuoltoa, vuodehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, tavallisesti klo 7-20 välillä. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin tai ns. arkityövuoroissa maanantaista perjantaihin. Vuorotyön vuoksi peruspalkkaan lisätään vuorotyölisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää tai voit aloittaa jo ennen kesäkautta.

Eduksi katsotaan myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto, mutta se ei ole pakollinen.

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Lisäksi asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla kohtuullinen suomenkielen suullinen ja kirjallien taito. Työn yleisen luonteen vuoksi, hakijalla ei tule olla fyysisiä työrajoitteita.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan (ei koske yleisten tilojen laitoshuoltoa).

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönjohtaja Päivi Koivunen, p. 044 772 4390.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus, Laitoshuolto
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka