Laitoshuoltaja - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Oletko juuri Sinä hakemamme reipas ja oma-aloitteinen laitoshuoltaja?

Etsimme Harjavallan Huoviin ja Nakkilan Arantilankotoon yhteistä palveluhenkistä ja tunnollista laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ jakaantuu kahden asumisyksikön välille 50% / 50%. Työ on päivätyötä.

Laitoshuoltajana tehtäväkuvaasi kuuluu asumisyksiköiden tilojen puhtaanapito. Lisäksi ohjaat asiakkaita oman asunnon siivoustyössä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toivomme Sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä kohdata erityistukea tarvitseva asiakas rohkeasti ja hänen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Laitoshuoltajana olet osa työyksiköiden moniammatillista tiimiä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta laitossiivouksesta. Eduksi katsotaan kehitysvammahuollon työkokemus.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut. Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi/ kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Huovin esimies Niko Vahala 044 707 9392,
Arantilankodon vs. esimies Janne Mäki-Petäjä 044 707 9100
tai Sosiaalipalvelut rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Harjavallankatu 27, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.