Laitoshuoltaja (siivouspalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee kahtatoista (12) laitoshuoltajaa määräaikaisiin kesäsijaisuuksiin siivouspalveluihin ajalle 3.5.-30.9.2021.

Laitoshuoltaja työskentelee Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän työyksiköissä Mikkelin alueella, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Kangasniemellä. Siivouspalveluissa työskentelee yhteensä yli 150 työntekijää. Työpisteinä ovat sekä vuodeosastot, toimenpideyksiköt, palvelutalot että julkiset tilat.

Laitoshuoltaja huolehtii päivittäisistä siivoustehtävistä sekä osallistuu ruoka- ja vuodehuoltotehtäviin. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja työtä tehdään mielenkiintoisissa työympäristöissä.

Kelpoisuusehtona on alan ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kesäsijaisuuksia täytettäessä myös alan opiskelijat tai siivousalla toimineet huomioidaan. Eduksi luetaan kokemus siivoustyöstä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Moisio, Ristiina, palvelutalot (Mikkeli): Riikka Nikulainen puh. 044 351 4402, riikka.nikulainen@essote.fi
Mäntyharju, Pertunmaa, Kangasniemi: Anne-Helena Nironen puh. 040 532 7392, anne-helena.nironen@essote.fi
Mikkelin keskussairaala: Tiina Martikainen, puh. 040 359 9831, tiina.martikainen2@essote.fi tai Päivi Väisänen, puh. 044 794 3282, paivi.vaisanen@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!