test
Laitoshuoltaja Tammisaaren uima- ja palloiluhalli - Raaseporin kaupunki

Haemme uutta jäsentä työyhteisöömme Tammisaaren uimahalliin ja palloiluhalliin. Hakijalta edellytämme laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Työtehtäviin kuuluu siivous kaikissa tiloissa Tammisaaren uimahallissa ja palloiluhallissa.

Siivoustyössä noudatetaan päivä- ja viikkosuunnitelmaa, ja siihen kuuluu myös ilta ja viikonloppuvuoroja. Siivoushenkilökunnan työtehtäviin kuuluu myös vahtimestarin työtehtäviä ajoittain. Siivoushenkilökunta valvoo uimahallissa tarpeen tullen. Työtehtäviin kuuluu myös siivousvälineiden tilauslistojen laatiminen.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Camilla Flinck, siivouspäällikkö, puh 019 289 3902

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilahallinto-osasto, Siivouspalvelut

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat