Laitoshuoltaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Haemme osa-aikaista laitoshuoltajaa Stålarminkadun päiväkotiin ajalle 21.9.-30.10.2020. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme osa-aikaista laitoshuoltajaa päiväkodin siivous- ja keittiötyöhön. Työ sisältää päiväkodin päivittäistä perussiivousta, kausisiivousta ja keittiötyötä, sekä tarvittaessa lapsiryhmissä auttamista.

Päiväkotimme tilat ovat kahdessa vierekkäin sijaitsevassa kiinteistössä. Työntekijältä odotamme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kokemusta alalta sekä paineensietokykyä. Vastapainoksi tarjoamme hyvää ja toimivaa työyhteisöä, mukavia lapsiryhmiä ja vaihtelevia tilanteita. Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä, niin sovitaan haastattelusta.


Tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus ( Kh 22.11.2005 § 335 )


Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Eeva Salokannel p. 040 512 9732 tai eeva.salokannel(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Stålarminkadun päiväkoti
Osoite: Stålarminkatu 27, 20810 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.