Laitoshuoltaja/Toimenpide- ja konsultaatiotoiminta - Tampereen kaupunki

Toimenpide- ja konsultaatioyksikön palveluja ja toimenpiteitä ovat mm. maha- ja suolikanavan tähystykset, pienkirurgiset toimenpiteet, osteoporoosi tutkimukset ja kliiniset rasituskokeet sekä murtumavastaanotto.

Vahvistamme toimenpide ja konsultaatioyksikön ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.

Laitoshuoltajan tehtäviin yksikössä kuuluu toimenpide- ja konsultaatioyksikön sekä Hatanpään terveysaseman ja hammashuollon laitoshuoltajana työskenteleminen. Lisäksi laitoshuoltajan toimenkuvaan kuuluu välinehuollossa skooppien pesu. Laitoshuoltajan tehtävänä on luoda asiakkaille ja työntekijöille turvallinen hoito- ja työympäristö. Työ on hyvin monipuolista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tai välinehuoltajan tutkinto.

Eduksi katsotaan joustavuus ja aikaisempi kokemus terveydenhuollon laitoshuoltajan tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 ja osastonhoitaja Maarit Maja, puh. 040 801 6217.

Hakuaika päättyy 19.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 ja osastonhoitaja Maarit Maja, puh. 040 801 6217.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Hatanpään terveysasema, Toimenpide ja konsultaatiotoiminta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat