Laitoshuoltaja uimahalliin (uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

Laitoshuoltaja uimahalliin (uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

LAITOSHUOLTAJAA UIMAHALLIIN

Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä ja siisti, lapsiystävällinen sekä monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava halli.

Haemme Kirkkonummen uimahalliin laitoshuoltajaa määräaikaiseen (50 %) työsuhteeseen ajalle 26.8.2019 -30.6.2020. Työaika on keskimäärin 19 tuntia ja 22,5 minuuttia viikossa. Työtehtävänä ovat uimahallin monipuoliset siivoustehtävät.

Pätevyysvaatimuksena on laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työtehtävien hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta. Edellytämme suomen kielen taitoa ja toivomme, että olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus siivoustyöstä, erityisesti uimahalliympäristöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 1 875,36 € / kk (50%). Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Lisätiedot laitosmestari Miko Seppälä, puh. 040 126 9768, etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluihin tiistaihin 20.8.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai osoitteella Kirkkonummen kunta, nuoriso- ja liikuntapalvelut PL 20, 02401 Kirkkonummi tai kirjaamo@kirkkonummi.fi (aihekenttään teksti: Työhakemus: Laitoshuoltaja uimahalliin).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa laitosmestari Miko Seppälä, puh. 040 126 9768, etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Vapaa sivistystyö, Uimahallipalvelut
Osoite: Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva n 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan