test

Laitoshuoltaja, Utsjoen terveyskeskus

Hakuaika päättyy  19.6.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana laitoshuoltajan toimi.

Tehtävä, joka on Utsjoen terveyskeskuksessa, otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä, jonka työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille klo 7-18.

Toimi on hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalla, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitosapulaiset sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja palvelutehtävät.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen
(SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2068,44 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä kokemukseen perustuvaa lisää. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 19.6.2023 klo 15:00 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivouspäällikkö Susanna Olli, 040 5388161 susanna.k.olli@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan