Laitoshuoltaja - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueella Turussa on haettavana laitoshuoltajan sijaisuuksia loppuvuodeksi 2019.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen ruokahuoltotehtäviä, hoitovälinehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on yleisesti vuorotyötä, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin tai maanantaista perjantaihin. Muutamia sijaisia tarvitsemme myös 3-vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta. Merkitse hakemukseen missä sairaalassa haluaisit ensisijaisesti työskennellä.

Eduksi katsotaan myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto, mutta ei ole välttämätön.

Tutustu tarkemmin laitoshuoltajan työhön katsomalla laitoshuollon esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=oX5FWXeGWV8

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Lisäksi asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla tyydyttävä suomenkielen taito. Työn yleisen luonteen vuoksi hakijalla ei tule olla fyysisiä työrajoitteita.

Lisäksi lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan ennen valinnan vahvistamista, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. (ei koske yleisten tilojen laitoshuoltoa)

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat: Suvi Korpelainen, T-sairaala, p. 050 326 4645, Mia Metsäranta, T-sairaala, p. 050 405 8837, Hanna Järvinen, T-sairaala, p. 050 326 5871, Virve Laihonen, A-sairaala ja Medisiina D, p. 050 326 5244, Tarja Vainio, U-sairaala, p. 050 523 0666, Anja Hintsa, U-sairaala, p. 050 326 5011, Maritta Smith, erillisrakennukset, p. 050 307 2612 ja Ulla Nieminen, Kirurginen ja Psykiatrinen sairaala sekä Turunmaan sairaala, p. 050 417 6513.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!