Laitoshuoltaja / Yhteistoiminta-alue Laihia - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee laitoshuoltajaa yhteistoiminta-alue Laihian siivoushuoltoon.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Laitoshuoltajia on tällä hetkellä 5 ja heidän toimenkuvaansa kuuluu koko terveysaseman siivous. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös viikonlopputöitä.

Akuutti- ja kuntoutusosastolla työ sisältää siivousta ja potilaiden ruokahuoltoon osallistumista. Muissa yksiköissä työ on siivousta sekä fysioterapian apuvälineiden pesua.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito (kielitodistus tai suomi koulusivistyskielenä).

Edellytämme ahkeraa ja motivoitunutta asennetta.

Arvostamme erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulemista.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja ajanmukaiset työvälineet.

Tehtäväkohtainen palkka on 1910,70 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikoilla 43-44.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Riitta Keto puh. 050 331 6421

Sosiaali- ja terveystoimi / Yhteistoiminta-alue Laihia
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.