Laitoshuoltajaksi oppisopimuksella - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko mukaan tekemään Satakunnan siisteintä työtä?

Me Satasairaalassa työskentelemme puhtauden eteen hyvällä asenteella, yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja lähellä ihmisiä. Meille puhtaus on sydämen asia ja etsimme joukkoomme nyt samoin tuntevia tekijöitä.

Laitoshuoltajan työssä ylläpidät sairaalan puhtautta. Työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Työkohteinasi voivat olla esim. leikkaussalit, vuodeosasto, päivystys, lastenosasto tai poliklinikka. Työsi laitoshuoltajana koostuu käytännön siivoustyöstä ja vuodeosastojen astiahuollosta. Olet myös mukana potilaiden ruoanjaossa sekä avustat ei-hoidollisissa tehtävissä. Työ vaatii asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä ja päätöksentekotaitoja. Teemme työtämme tiimeissä muiden laitoshuoltajien ja hoitohenkilökunnan kanssa.

Työskentelyolosuhteet ja työmenetelmät ovat meillä alansa huippua. Olemme vahvasti mukana alan ke-hityksessä ja uusien toimintatapojen käyttöönotossa. Siivousvälineet ja -koneet sekä tilat ovat meillä ajanmukaiset. Laitoshuoltajan palkkaus on meillä alan parhaita.

Haemme nyt uusia työntekijöitä oppisopimuksella. Oppisopimuksen aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (laitoshuoltaja). Koulutus on käytännönläheinen ja työelämäpainotteinen. Oppisopimusaika kestää noin 1,5 vuotta. Jokaisen opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen suunni-telma opintojen etenemisestä. Opiskelijat valitaan koulutukseen määräaikana tulleiden hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Edellytämme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, oppimishalua uusiin tehtäviin ja innokkuutta palvella erilaisia asiakkaitamme. Olet halukas tekemään vuorotyötä ja sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito. Työn fyysisyyden vuoksi edellytämme myös hyvää työkykyä. Palkkaamme koulutukseen valitut määrä-aikaisesti oppisopimuksen ajaksi. Valinnoissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Satakunnan sairaanhoitopiiriin.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Winnovan kanssa. Opiskelu tapahtuu pääasiassa työpaikalla, minkä lisäksi järjestetään kerran viikossa lähiopetuspäivä Winnovan tiloissa Porissa.

Nyt on mahdollisuutesi työllistyä Satasairaalaan puhtauden ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979, tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutukseen ja oppisopimukseen liittyen:
Bianca Hintsa
puh. 044 455 8284 / bianca.hintsa@winnova.fi
Satasairaala, Pori:
Sanna Kekkonen, p. 044 707 7291
Jaana Tamminen, p. 044 707 7290
Pia Salmelus, p. 044 707 7292
Kaisu Lindholm-Lepistö, p.044 707 9360
Tiina Ojala, p. 044 707 9312
Satasairaala, Harjavalta:
Pirjo Laine, puh. 044 707 9787
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Siivouskeskus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat