Skip to main content
test
Laitoshuoltajaksi oppisopimuksella - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko mukaan tekemään Satakunnan siisteintä työtä?

Haemme työntekijöitä, jotka haluavat kouluttautua laitoshuoltajiksi työn ohessa - oppisopimuksella.

Mitä laitoshuoltajan työhön kuuluu?

Laitoshuoltajan työssä ylläpidät sairaalan puhtautta. Työhösi kuuluu käytännön siivoustyötä ja vuodeosastojen astiahuoltoa. Olet myös mukana potilaiden ruoanjaossa ja avustat tehtävissä, jotka eivät ole hoidollisia. Työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Voit työskennellä esimerkiksi leikkaussalissa, vuodeosastolla, päivystyksessä, lastenosastolla tai poliklinikalla.

Satasairaalassa työyhteisöämme yhdistää tahto palvella. Meillä työskennellään yhdessä kaikkien satakuntalaisten parhaaksi. Laitoshuoltaja on hyvä asiakaspalvelija, joustava ja oma-aloitteinen. Hän osaa ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä asiakkaan parhaaksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme huippuammattilaisten valinta ja haluttu työnantaja. Meillä on puhtausalan parhaat työolosuhteet, ajanmukaiset tilat, siivousvälineet ja -koneet. Olemme mukana, kun alaa kehitetään ja otamme uusia toimintatapoja käyttöön. Saat nimetyn työpaikkaohjaajan oppisopimuksen ajaksi ja kattavan perehdytyksen työhösi.

Meillä laitoshuoltajan palkkaus on alan parhaita. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen laitoshuoltajan tehtäväkohtainen palkka on 2036 - 2317 €/kk riippuen työyksiköstä. Peruspalkan lisäksi tulevat vuorolisät sekä mahdolliset työkokemuslisät.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
- Olet kiinnostunut laitoshuoltajan työstä.
- Sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.
- Olet innokas palvelemaan erilaisia asiakkaitamme.
- Haluat tehdä vuorotyötä.
- Sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito.
- Olet terve ja työkykyinen, sillä työ on fyysistä.

Oppisopimus

Haemme nyt uusia työntekijöitä oppisopimuksella. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jonka aikana suoritat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon (laitoshuoltaja).

Järjestämme koulutuksen yhteistyössä WinNovan kanssa. Opiskelu tapahtuu pääasiassa työpaikalla ja kerran viikossa on lähiopetusta WinNovan tiloissa Porissa. Opiskelu kestää noin 1,5 vuotta. Teemme kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman opintojen etenemisestä.

Valitsemme opiskelijat hakemusten ja haastattelujen perusteella. Käsittelemme hakemuksia säännöllisesti. Mahdollisen haastattelukutsun ja päätöksen oppisopimukseen pääsystä saat nopeasti. Opiskelijoilla on 6 kuukauden koeaika. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Satasairaalaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puhelin 044 707 6980 tai 044 707 6979, tai sähköposti rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa. Olemm savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutukseen ja oppisopimukseen liittyen:
Bianca Hintsa
puh. 044 455 8284 / bianca.hintsa@winnova.fi
Satasairaala, Pori:
Sanna Kekkonen, p. 044 707 7291
Jaana Tamminen, p. 044 707 7290
Pia Salmelus, p. 044 707 7292
Noora Sihvonen, p. 050
Tiina Ojala, p. 044 707 9312
Satasairaala, Rauma:
Pia Salmelus, p. 044 707 7292
Satasairaala, Harjavalta:
Pirjo Laine, puh. 044 707 9787
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Siivouskeskus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat