test

Laitoshuoltajaksi oppisopimuskoulutuksella

Hakuaika päättyy  1.10.2023 23:59

Suorita puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksella!

Haluatko työskennellä laitoshuoltajana tai toimitilahuoltajana sosiaali- ja terveysalan kohteissamme Etelä-Kymenlaakson alueella?

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä sairaalaympäristön puhtaanapidon tehtävissä. Työkohteesi voi olla Kotkassa tai Haminassa. Oppisopimuskoulutuksella saavutat suurimman osan oppimistavoitteista käytännön työtehtävien yhteydessä. Teoriaopinnot opiskelet Ekamin järjestämänä Kotkassa. Myös oppisopimukseen kuuluvien teoriapäivien ajalta maksetaan palkka. Koulutuksen kesto on n. puolitoista vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy (Kymen Tuki) solmii työsuhteen koko oppisopimuskoulutuksen ajaksi. Työ on kokopäivätyötä ja pääsääntöisesti vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle:
- kokoaikaisen työn
- mukavan työyhteisön
- monipuolisia työtehtäviä
- laadukkaan oppimisympäristön

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa puhtauspalvelualan erilaisissa työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Laitoshuoltajana työskentelet sairaalaympäristössä ja toimitilahuoltajana terveydenhuollon muissa toimintaympäristöissä.

Sairaala- ja laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumistasi tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä kiinnostus puhtausalaa kohtaan. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työnantajana kilpailukykyisen palkan, joka nousee opintojen päätyttyä ja työvuosien kartuttua. Vuorotyö mahdollistaa myös osaltaan merkittävän ansionkorotuksen.

Tutustu puhtauspalveluihin: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/kymen-tuki/

Tervetuloa siistien osaajien joukkoon!

Pinja Halttunen
Rekrytointikoordinaattori
p. 0406615976 (ark. klo 9-14)
pinja.halttunen@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla.

Tutustu työnantajaan