test
Laitoshuoltajan kesäsijaisuudet Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme kesäsijaisuuteen seututerveyskeskukseen

LAITOSHUOLTAJIA

Joutsan, Keuruun ja Laukaan terveyskeskuksen alueelle, jossa työ tehdään vastaanotolla, neuvolassa, suunterveydenhuollossa ja sairaalassa osastoilla. Työpisteestä riippuen työvuorot voivat olla joko päivävuoroja (ma-pe) tai 2-vuorotyötä (ma-pe/ma-su välisenä aikana), osastoilla tehdään myös viikonloppuvuoroja. Osastoilla lisänä myös ruokahuollon tehtävät.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat toukokuun alusta syyskuun loppuun. Voit olla opiskelija tai ammattilainen, olet ahkera, omaat ripeät työotteet ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Sinulla ei tarvitse olla laitoshuoltajan tutkintoa, saat hyvän perehdytyksen työhön. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Kerro hakulomakkeella meille toiveesi tärkeysjärjestyksessä, minkä kunnan alueelle ensisijaisesti haluat hakea.

Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Tervetuloa seututerveyskeskukseen osaajien joukkoon!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lahtinen Jaana
Puhtauspalveluesimies
p. 014 269 5741
jaana.lahtinen@seututk.fi

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Tietojärjestelmämme on Lifecare. Kotisivumme www.seututk.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat