Laitoshuoltajan määräaikaisuus, Utsjoki

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:00

Laitoshuoltajaksi Utsjoelle

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule laitoshuoltajan töihin Lappiin!

Haemme laitsohuoltajaa Utsjoelle Karigasniemen palvelutalolle määräaikaiseen 30.8.2024 saakka kestävään osa-aikaiseen työhön.
Työaikaprosentti on 40% ja viikkotyöaika on 15 tuntia ja 18 minuuttia.

Laitoshuoltajan päätehtävänä on tuottaa muun muassa ruoka- ja puhtauspalveluja sekä varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Työtehtäviin kuuluu mm. siivous- ja huoltotehtäviä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7:00 - 18:00 välille.

Työtehtävät työympäristössä edellyttävät itsenäistä työnsuunnittelua, hyvää laitoshuollon menetelmien hallintaa sekä huolellista ja vastuullista työjälkeä.
Arvostamme positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtäväkohtainen osa-aikaisuuden palkka on 874,31 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus ennen valinnan vahvistamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 24.5.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Siivouspäällikkö Susanna Olli 040 5388161

Sähköposti susanna.k.olli@lapha.fi

Puhtauspalvelupäällikkö Katja Koivumaa 040 730 3367

Sähköposti katja.koivumaa@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan