Laitoshuoltajan sijaisuudet - Maskun kunta

Maskun kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa, erilaisissa vapaa-ajan tiloissa, virastossa, palvelutalossa tai terveyskeskuksessa, täytäthän sähköisen hakemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi.

Lisätietoja

http://www.masku.fi/

Tutustu työnantajaan

Siivoustoimen esimies Hanna Lahervo, hanna.lahervo@masku.fi tai puh. 0447388319
Laitoshuoltaja Minna Virtanen, minna.virtanen@masku.fi tai puh. 0447388399

Maskun kunta, Tekninentoimi, Siivoustoimi
Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön. Masku on vireä, reilun 9.500 asukkaan kunta Varsinais-Suomen ytimessä. Meillä voi asua maaseutumaisessa ympäristössä ja silti käytössä on kaikki se, mitä tarvitaan laadukkaaseen arkeen. Valtatie 8 ansiosta liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja kunnassa on tarjolla monipuoliset mahdollisuudet asua, työskennellä ja yrittää. Historia ja luonto ovat valttejamme. Maskulaiset arvostavat hyvää sijaintia ja erinomaisia liikenneyhteyksiä; Turku lentokenttineen ja satamineen sekä rautateineen on vain vartin ajomatkan päässä

Ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!