Skip to main content
test
Laitoshuoltajan sijaisuudet - Säkylän kunta

LAITOSHUOLTAJAN SIJAISUUDET, SÄKYLÄN KUNTA

Säkylän kunta hakee palveluhenkistä laitoshuoltajaa eri pituisiin sijaisuuksiin. Alan koulutus ja työkokemus ei ole välttämätön ja työ sopii hyvin mm. opiskelijoille, eläkeläisille ja muille laitoshuoltajan työstä kiinnostuneille. Arvostamme omatoimisuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.
Laitoshuoltaja huolehtii oman työkohteidensa siivouksesta siivouspäällikön alaisena. Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous sekä muut palvelutehtävät mm. ruokahuollon tehtäviä. Aseptisen työjärjestyksen toteutuminen on hoitoalan työkohteiden siivoustyössä olennaista mikrobien leviämisen ehkäisemiseksi.

Työhön saattaa sisältyä myös ilta- ja/tai viikonlopputöitä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa, jonka mukaan työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja. Lisäksi vaaditaan työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 55 ja 56 pykälän mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Säkylän kunta on savuton kunta.

Soittele, lisätietoja antaa siivouspäällikkö puh. 044 094 5890.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

siivouspäällikkö Pirjo Soppa, p. 044 094 5890, pirjo.soppa@sakyla.fi

Lisätietoja

Säkylän kunta, Tekninen toimiala

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Sinulle suositellut työpaikat