Skip to main content
test
Laitoshuoltajan sijaisuudet - Maskun kunta

Maskun kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa, erilaisissa vapaa-ajan tiloissa, virastossa, palvelutalossa tai terveyskeskuksessa, täytäthän sähköisen hakemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi.

Lisätietoja

http://www.masku.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö, ruoka- ja siivouspalvelut Hanna Lahervo, hanna.lahervo@masku.fi tai puh. 044 738 8319
Palveluesimies, siivouspalvelut, Minna Virtanen minna.virtanen@masku.fi
tai 044 738 8399

Lisätietoja

Maskun kunta, Tekninentoimi, Siivouspalvelut

Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön. Masku on vireä, reilun 9.500 asukkaan kunta Varsinais-Suomen ytimessä. Meillä voi asua maaseutumaisessa ympäristössä ja silti käytössä on kaikki se, mitä tarvitaan laadukkaaseen arkeen. Valtatie 8 ansiosta liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja kunnassa on tarjolla monipuoliset mahdolliset asua, työskennellä ja yrittää. Historia ja luonto ovat valttejamme. Maskulaiset arvostavat hyvää sijaintia ja erinomaisia liikenneyhteyksiä; Turku lentokenttineen ja satamineen sekä rautateineen on vain vartin ajomatkan päässä Ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!


Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Sinulle suositellut työpaikat