Laitoshuoltajan sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme oppimishaluisia, palveluhenkisiä ja tunnollisia 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä määräaikaisiin laitoshuoltajan tehtäviin.

Eduksesi katsomme laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkinnon, mutta huomioimme haussa myös muut hakijat. Puhtauspalvelu-, terveydenhuolto- tai ravitsemusalan opinnoista tai työkokemuksesta on hyötyä työhön perehtymisessä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on vastuullinen ja reipas asenne työtä kohtaan. Voimme tarjota tilanteen mukaan myös oppisopimuspaikan.

Ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi ja ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä laitoshuoltajana Porissa, Harjavallassa ja Ulvilassa. Rauman osalta voit jättää erillisen hakemuksen, hakuilmoituksen löydät Kuntarekry.fi -palvelusta työavaimella SATSHP 02-1-21 sekä osoitteesta satasairaala.fi/rekry.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia puhtaus-, ateria-, vuodehuolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Täytä hakemuksesi Hae työpaikka - linkistä ja tule tekemään kanssamme siistii duunii siivouskeskuksessa!

Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot:
Rekrytointi, puh. 044 707 6980, 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönjohtajat
SATASAIRAALA:
Pia Salmelus, p. 044 707 7292
Sanna Kekkonen, p. 044 707 7291
Jaana Tamminen, p. 044 707 7290
Kaisu Lindholm-Lepistö, p. 044 707 9360
HARJAVALLAN SAIRAALA JA ANTINKARTANO (yleiset tilat):
Pirjo Laine, p. 044 707 9787

Lisätietoja

Siivouskeskus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat