Skip to main content
test

Jos et onnistunut löytämään meiltä vakituista paikkaa tai haet nimenomaan keikkatyötä, olet tullut oikeaan osoitteeseen! Keikkatyö on erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tule tekemään laitoshuoltajan keikkatyötä/sijaisuuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin. Tarjoamme keikkatyötä/eripituisia sijaisuuksia sairaaloissamme Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa.

Siivoustehtävissä toimitaan sairaalassa laitoshuoltajan nimikkeellä. Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyy siivouksen lisäksi kohteesta riippuen avustamista ruoan jakelutehtävissä, huoltotehtävissä (pyykki-, jäte-, vuode- ja välinehuoltoa) sekä asiakaspalvelutehtäviä sairaalan eri osastoilla.

Työ sopii kaikille siivoustyöstä kiinnostuneille, alan työkokemus ei ole välttämätön. Työ sopii hyvin mm. alkuvaiheen terveysalan opiskelijoille ja muille laitoshuoltajan työstä kiinnostuneille. Sinun tulee kuitenkin olla täysi-ikäinen.

Tarjoamme monipuolisen työn vaihtelevassa ja innostavassa työympäristössä. Työt tehdään nykyaikaisilla välineillä ja koneilla ja saat tehtäviisi ammattitaitoisen ohjauksen ja perehdytyksen. Perehdytys ja opastus suunnitellaan aiempi kokemuksesi ja/tai koulutuksesi huomioiden. Meillä on mahdollisuus edetä vaiheittain vaativampiin laitoshuollon tehtäviin.

Työ on vuorotyötä, tavallisesti klo 7-21 välillä. Työ on osastoilla pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta mahdollisesti myös 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin sekä poliklinikka-, laboratorio-, opetus- ja yleistiloissa 2-vuorotyötä maanantaista perjantaihin.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi sijoituspaikasta riippuen edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Jätä hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 2118 ja rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat