test

Laitoshuoltajan sijaisuuksia Lounais-Lapissa

Hakuaika päättyy  30.4.2023 15:00

Lapin hyvinvointialue etsii laitoshuoltajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Simossa, Torniossa sekä Kemissä!

Simossa töitä on tarjolla vuodeosastolla kesä-elokuun väliselle ajalle. Tornion vuodeosastolle puolestaan etsitään kolmea laitoshuoltajaa kesätöihin, mutta yhdelle sijaisuus voisi alkaa jo keväällä. Lisäksi Torniossa tarjotaan töitä toimitilahuoltajalle kesäkuusta elokuuhun Hannulan terveysasemalle ja palolaitokselle.

Kemissä töitä tarjotaan kahdelle laitoshuoltajalle vanhainkoti ja palvelukoti Nestorissa sekä palvelukoti Purolassa. Nestorissa sijaisuus alkaisi toukokuussa ja työntekijällä on mahdollisuus jatkaa pidemmäksikin aikaa. Purolassa työ alkaisi elokuussa ja sijaisuutta olisi mahdollisuus jatkaa pidemmäksi aikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on hygieniapassi sekä alan tutkinto, mutta huomioimme haussa myös alan opiskelijat!

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Hae meille töihin täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa. Hakuaika päättyy 30.4.2023, mutta paikkojen täyttäminen aloitetaan jo hakuaikana. Ilmoitathan hakemuksessasi paikkakunnan, jossa haluaisit työskennellä.

Simon vuodeosasto: osastonhoitaja Teija Simoska, puh. 040 0293776, teija.simoska@lapha.fi
Tornion vuodeosasto: osastonhoitaja Maria Uusitalo, p. 050 5971882, maria.uusitalo@lapha.fi,
Tornio (toimitilahuoltajan työ): vastaava sairaanhoitaja Emmilotta Huttunen, p. 050 597 1882, emmilotta.huttunen@lapha.fi
Kemi palvelukoti Nestori: Hannamari Poutanen, p. 040 069 3511, hannamari.poutanen@lapha.fi
Kemi palvelukoti Purola: Virpi Koivuranta, p. 040 352 4825, virpi.koivuranta@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa. Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg Tutustu työnantajaan