test

Salon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana laitoshuoltajan kesäsijaisuuksia terveyskeskussairaalan osastoilla 1, 2 ja 5. Meillä on tarjolla 6 laitoshuoltajan sijaisuutta kesäkaudeksi 2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto/toimitilahuoltaja. Tehtävässä edellytetään puhtauspalvelualan hygieniapassia. Hakijan eduksi luetaan työkokemus sairaalatason laitoshuollosta. Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, potilaslähtöisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota.

Tehtävien hoito edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökunta hintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lisätietoja sijaisuuksista antavat oh Tuija Kakko (os. 1) tuija.kakko@salo.fi, p. 044 772 3693, oh sij. Marianne Pellikka (os. 2) marianne.pellikka@salo.fi, p. 044 772 3648 ja oh sij. Elina Suontausta (os. 5) elina.suontausta@salo.fi, p. 046 920 3777

Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisesti.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso hakuilmoitus.

Lisätietoja

Sairaalapalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat