Laitoshuoltajia - Servica

Laitoshuoltajia - Servica

Haemme Servican monipalvelualueelle ammattitaitoisia laitoshuoltajia. Työaika on 30.00 - 38,75 h/viikko. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja edellyttää siirtymistä kohteiden välillä työpäivän aikana.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi valmiuden työskentelyyn erilaisissa kohteissa. Toivomme sinulle olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Palvelupäällikkö Kaisa Jonninen, kaisa.jonninen@servica.fi, 044 4260 701 ja alue-esimies Mervi Kinnunen, mervi.kinnunen@servica.fi, 044 4260 654.

Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä

Tutustu työnantajaan