Laitoshuoltajia eri pituisiin sijaisuuksiin - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Työpisteitämme ovat muun muassa terveydenhuollon kohteet, koulut, päiväkodit, toimistot ja liikuntatilat. Työkohteiden valikoima on monipuolinen, tehtävänkuvat vaihtelevat työkohteen mukaan sisältäen siivoustyötä, ateriapalveluiden työtehtäviä ja muita lisäpalveluja. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa saat käyttöösi puhdistuspalvelualan uusimman teknologian mukaiset työvälineet, saat työskennellä viihtyisässä ja turvallisessa työympäristössä erilaisissa työyhteisöissä ja saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Toivomme sinulta puhdistuspalvelualan koulutusta tai kokemusta puhdistuspalvelualalta. Mikäli sinulla ei ole alan koulutusta tai pitkää työkokemusta, mutta olet halukas oppimaan, myös opiskelu työn ohessa tai oppisopimuskoulutuksena ovat mahdollisia vaihtoehtoja. Koska työ tapahtuu asiakkaidemme tiloissa, painotamme valinnoissa hyvää asennetta sekä kykyä hyvään vuorovaikutukseen. Edellytämme työtehtävien hoidossa riittävän hyvää suomenkielen taitoa.

Meillä on tarjolla sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia laitoshuoltajan sijaisuuksia. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja klo 6.00-21.00 välillä. Työtä voi olla myös viikonloppuisin. Kokopäiväisen tehtävän työaika on 38,75 tuntia viikossa.

Haastattelemme jatkuvasti sijaisrekisteriin ilmoittautuneita.

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

phpalvelut@phpalvelut.fi

Laitoshuoltopalvelut ja puhdistuspalvelut
Osoite: Niemenkatu 73, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.