Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- sekä kunnossapitopalveluja.

Haemme 5 laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä 1 laitoshuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (kesto 6kk) Etelä-Karjalan keskussairaalaan eri osastoille.

Laitoshuoltaja huolehtii kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta sekä osallistuu osaston ateriapalvelun hoitamiseen.

Työympäristö vaatii korkeaa hygieniatason osaamista, joten hakijoilta edellytetään laitoshuollon menetelmien hyvää, itsenäistä hallintaa ja huolellista työjälkeä. Arvostamme hyväntuulista palveluasennetta sekä mukavaa työtoveruutta. Tehtävässä toimitaan osana moniammatillista työyhteisöä, joten olethan yhteistyötaitoinen tiimipelaaja.

Odotamme valituilta henkilöiltä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös muissa työyksiköissä.

Edellytämme vakituiseen työsuhteeseen laitoshuoltajan ammattitutkintoa. Myös kouluttautuminen oppisopimuskoulutuksella on mahdollista, jolloin työsuhde on oppisopimuksen ajan määräaikainen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan talven 2021 aikana.

Lisätietoja työtehtävistä antavat (ma - pe klo 9 - 14):

laitospalveluesimies Minna Junni p. 044 791 4668
laitospalveluesimies Tuija Tarkiainen p. 044 791 5881

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy


Lisätietoja

https://www.saimaantukipalvelut.fi/fi

Tutustu työnantajaan

ma-pe klo 9.00-14.00 laitospalveluesimiehet Tuija Tarkiainen p. 044 791 5881 ja Minna Junni p. 044 791 4668

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut, Laitoshuolto
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka