Laitoshuoltajia Kotkan sote-kohteisiin - Kastek Oy

Haemme laitoshuoltajia määräaikaisiin työsuhteisiin Kotkan sote-kohteisiin.

Kastek Oy:n puhtaus- ja huoltopalvelut tuottaa puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, välinehuolto- ja erilaisia asiakaspalvelutehtäviä Kymsoten eri toimipisteissä.
Olet hakemamme henkilö, kun sinulla on halu toimia tärkeänä ammatillisessa moniammatillisessa ryhmässä, joka tuottaa potilaille laadukkaita terveyspalveluita. Tehtävä edellyttää laitoshuoltajan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Eduksi katsotaan myös hygieniapassi.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kaija Kujala 040 7535312
Palveluesimies Sari Kautto 040 4898743

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä.

Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekevät huippuammattilaiset.

Kastek Oy Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.

www.kastek.fi