Laitoshuoltajia Kotkan sote-kohteisiin - Kastek Oy

Haemme laitoshuoltajia vakituisiin työsuhteisiin hoiva-yksiköihin. Jos omaat oikean asenteen, olet asiakaspalveluhenkinen, teet työsi reippaasti ja aurinkoisesti, saatat olla etsimämme vastuunkantaja vahvistamaan tiimiämme.
Kohteissa toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, sekä hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle
-kokoaikatyön
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvät työskentelyvälineet
-kilpailukykyisen palkan

Odotamme sinulta
-hyvää suomen kielen taitoa
-positiivista asennetta
-vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-luotettavuutta

Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtauspalveluiden ohjeistuksia.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot arkisin:
Palveluesimies Sari Kautto 040 4898743

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija, jonka tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsote konserniin kuuluva Kymsote-Kiinteistöt Oy:n Puhtauspalvelut tuottaa puhtaus- ja ateriapalveluita Kymsoten kohteissa Kymenlaaksossa. Puhtauspalvelut työll istää noin 300 puhtausalan ammattilaista, joista Pohjois-Kymenlaakson toimipisteissä työskentelee noin 110 sairaala- ja laitoshuoltajaa


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat