Laitoshuoltajia Kouvolaan

Hakuaika päättyy  6.8.2024 23:59

Olisitko sie meidän uusi tiimikaveri Kouvolan Puhtauspalveluihin?

Tule tekemään merkityksellistä työtä Kymenlaakson hyvinvointialueen sote-kohteiden puhtaanapidon parissa Kouvolassa!

Haemme nyt laitoshuoltajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Siivoamme Kouvolan Puhtauspalveluiden yksikössä mm. alueen toimistokohteita, asumisyksiköitä, hammaslääkäriasemia, neuvoloita ja paloasemia. Kohteissamme korostuu siisteyden lisäksi hygieenisen ja turvallisen hoitoympäristön varmistaminen. Työajat sijoittuvat klo 6-17.00 välille maanantaista perjantaihin, ja asiakkaan tarpeen mukaan myös viikonloppuihin ja arkipyhiin.

Tehtävään valittu tullaan perehdyttämään työtehtäviinsä ja yksikön eri kohteisiin huolellisesti. Toivomme, että olet valmis sopeutumaan liikkuvaan työhön ja työskentelemään eri sijaintien välillä. Työtä tehdään tiimissä, mutta myös itsenäisesti. Oman auton käyttömahdollisuus on hyvä lisä.

Mitä me tarjoamme sinulle?
- Kokoaikaisen työn
- Monipuolisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä
- Kilpailukykyisen palkan, joka kasvaa työvuosiesi myötä
- Kattavan perehdytyksen
- ePassi-hyvinvointisovelluksen

Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumistasi tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä kiinnostus puhtausalaa kohtaan.

Katsomme eduksi alan kokemuksen, koulutuksen ja hygieniapassin. Sinulla voi esimerkiksi olla taustalla joko toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkinto. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta oppisopimuskoulutukseen. Edellytämme tehtävään riittävää suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Haemme tehtävään neljää uutta tekijää. Osa tehtävistä alkaa mahdollisimman pian ja osalla aloitus syksyllä sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Olethan siis nopea!

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/kymen-tuki/

Yhteystiedot

Pinja Halttunen

Rekrytointikoordinaattori

pinja.halttunen@kymenhva.fi

p. 040 661 5976 (ark. 9-14)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla. Tutustu työnantajaan