Laitoshuoltajia Kymsoten Kouvolan toimipisteisiin - Kastek Oy

Hei sinä reipas puhtausalan ammattilainen, oletko etsimämme osaaja?

Haemme sairaala-ja laitoshuoltajia vakinaisiin työtehtäviin Kastek oy:n Puhtaushuoltoon Pohjoisin-Kymen sairaalaan ja Kymenlaakson psykiatrisen sairaalaan sekä kehitysvammaisten asumispalveluyksiköihin Kuusankoskelle.

Kastek on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 298 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on saanut vuonna 2019 arvostetun palkinnon hautomo toiminnasta, jossa jokainen uusi työntekijä saa perehdytyksen yrityksemme työhön eri yksiköissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä ja uudistuvassa työyhteisössä. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä iloista, positiivista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön, sekä sitoutumista huolelliseen työnjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Sairaalahuoltaja työskentelee sairaalan yhteisissä tiloissa, vuodeosastoilla, poliklinikoilla ja päivystyksessä. Tehtäviin kuuluu kohteesta riippuen puhtaanapito-, jätehuolto-, välinehuolto-, vuodehuolto- ja ateriapalvelutehtäviä. Pohjois-Kymen sairaalan päivystyksessä tehtäviin kuuluu myös potilaskuljetusta. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Sairaalahuoltajan tehtävään vakinaistamisen edellytys on puhdistuspalvelualan ammattitutkinto. Arvostamme myös kokemusta puhtauspalvelualalta. Työssä tulee opastuksen jälkeen kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia sairaalan muuttuvissa työtilanteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.
Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa sekä työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Kastek on savuton työpaikka.

Mikäli kiinnostuit meillä avoinna olevista mielekkäistä työtehtävistä, niin täytäthän sähköisen työhakemuksen, jonka perusteella kutsumme sinut haastatteluun kuulemaan meistä lisää.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot arkisin klo 10-12 tai 13-15 välisenä aikana
Palveluesimies Auli Räihä puh.044-5492852 (Kymenlaakson Psykiatrinen sairaala, Sosiaalipalvelut)
Palveluesimies Tarja Nöjd-Heikkinen puh.040-4898591 (Pohjois-Kymen sairaala)

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kastek Oy Kastek on Kymsote konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 270 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, puhtauden ja huollon, kiinteistönhuollon, lääkintähuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla. Kastek Oy on mukana Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävissä. Projektin koko laajuus on noin 65 000 brm2 ja arvioitu valmistuminen 2019 loppuvuodesta.