Laitoshuoltajia, Rauma - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme oppimishaluisia, palveluhenkisiä ja tunnollisia 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä laitoshuoltajan tehtäviin Raumalle.

Eduksesi katsomme laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkinnon, mutta huomioimme haussa myös muut hakijat. Puhtauspalvelu-, terveydenhuolto- tai ravitsemusalan opinnoista tai työkokemuksesta on hyötyä työhön perehtymisessä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on vastuullinen ja reipas asenne työtä kohtaan. Voimme tarjota tilanteen mukaan myös oppisopimuspaikan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia puhtaus-, ateria-, vuodehuolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa satasairaala.fi/rekry.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan

Tule tekemään kanssamme siistii duunii siivouskeskuksessa!

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

siivoustyönjohtaja Pia Salmelus, p. 044 707 7292, pia.salmelus@satasairaala.fi
suunnittelija Mari Valtonen, p.044 707 6770. mari.valtonen@satasairaala.fi

Siivouskeskus
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat