Laitoshuoltajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Laitoshuoltajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

SIJAISUUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN

Salon kaupungin puhtaanapitopalveluissa on avoinna laitoshuoltajan sijaisuuksia.

Puhtaanapitopalveluissa hakijalta vaaditaan laitoshuoltajan-, toimitilahuoltajan tutkintoa, vastaavaa alan aikaisempaa tutkintoa tai perehtyneisyyttä alaan.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Salon kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Hakemuksen jätettyäsi, otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitulle asetetaan koeaika (max. 6 kk).

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Salon kaupunki rekrytointiasiantuntija Virpi Roos-Rantanen 02 7782278, virpi.roos-rantanen@salo.fi

Salo, tekninen toimi, puhtaanapitopalvelut
Osoite: Salo

Salossa yhdistyvät kymmenen kunnan voimavarat uudenlaisena, elinvoimaisena ja monipuolisena 53 000 ihmisen toimivana kotikaupunkina. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat, mutta toisaalta monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen on osa kaupunkiamme. Salo on kansainvälisestikin tunnettu langattoman tiedonsiirron osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa.Savuton Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3700 alansa ammattilaista. Lisätietoja: www.salo.fi ja www.saloon.fi

Tutustu työnantajaan