Laitoshuoltajien sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme oppimishaluisia, palveluhenkisiä ja tunnollisia 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin laitoshuoltajan tehtäviin.

Ensisijaisesti haemme laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaneita henkilöitä. Vahvistaaksemme työntekijätilannettamme ruuhka-aikoina ja erityistilanteissa huomioimme haussa myös muut hakijat. Puhtauspalvelu-, terveydenhuolto- tai ravitsemusalan opinnoista tai työkokemuksesta on hyötyä työhön perehtymisessä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on vastuullinen ja reipas asenne työtä kohtaan.

Ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi ja ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä laitoshuoltajana Porissa tai Harjavallassa. Hakemuksen jätettyäsi rekrytointipalveista ollaan sinuun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia puhtaus-, ateria-, vuodehuolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Täytä hakemuksesi Hae työpaikka - linkistä ja tule tekemään kanssamme siistii duunii siivouskeskuksessa!

Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot:
Rekrytointi, puh. 044 707 6980, 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiyksikkö 044 707 6980 tai 044 707 6979
tai rekrytointi@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Siivouskeskus
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.