Skip to main content
test
Laitoshuoltajien / välinehuoltajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule meille töihin!

Haemme laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluihin ja välinehuoltajia Suun terveydenhuoltoon. Tehtävät siirtyvät uudelle Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen, jonne käynnistetään uusi sijaishaku loppuvuoden 2022 aikana.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan tai välinehuoltajan tutkinto.

Osastotyössä edellytämme laitoshuoltajilla hygieniapassia ja ateriahuollon osaamista.
Työ on laitoshuoltajilla kaksivuorotyötä. Pelkkää päivätyötä ei ole tarjolla.

Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, vuorovaikutuksellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Otamme haastatteluun vain tutkinnon suorittaneita tai laitoshuoltajan työkokemusta omaavia henkilöitä, jotka voivat tehdä kaksivuorotyötä.

Laitoshuoltajasijaisilta sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jätä hakemus rekisteröidyttyäsi ensin Kuntarekryyn tämän linkin kautta ja varaa sen jälkeen haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi.

Huom! Talleta Kuntarekryyn luomasi käyttäjätunnus ja salasana jotka loit rekisteröitymisen yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupunki / Rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat