Laitosmies - Oulaisten kaupunki

Laitosmies - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin viemäriliikelaitos hakee laitosmiestä jätevedenpuhdistamon hoitajaksi. Vastaamme yli 6000 asukkaan jätevesihuollostamme. Puhdistamolla on uusi valvomo- /sosiaalitilarakennus. Jätevedenpuhdistamo tullaan uusimaan lähivuosina.

Laitosmiehen kelpoisuusvaatimuksena on LVI- tai sähkötekninen peruskoulutus tai muu soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus ed. mainituilta aloilta. Tehtäviin tulee kuulumaan myös osallistuminen kiinteistöpäivystykseen ja tehtäviä joko kiinteistönhoidon tai kuntatekniikan puolelta hakijan pätevyydestä riippuen.

Hakijalta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteista otetta töihin.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, tekninen keskus, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

29.6. - 5.7.2019 tekninen johtaja Markku Ketonen, puh. 044 - 4793 250 markku.ketonen@oulainen.fi ja 8.7.-9.8.2019 kuntatekniikan päällikkö Hannu Yppärilä, puh. 044 - 4793 254 hannu.ypparila@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu työnantajaan