Lakimies - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki hakee lakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.5.2021 - 31.8.2022.

Lakimiehen pääasiallisena tehtävänä on oikeudellinen neuvonta kaupungin organisaatiossa, erityisesti sivistystoimen sekä sosiaali- ja terveystoimen hallinnonaloilla sekä julkisten hankintojen osalta. Lakimies laatii vastineita ja lausuntoja, valmistelee asioita toimielimille sekä toimii tietosuojavastaavan sijaisena. Lakimiehen tehtävänkuvaa voidaan jossain määrin muokata tehtävään valittavan erityisosaamisen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen tutkinto.

Kunnallishallinnossa olennainen erityisosaaminen lasketaan eduksi. Työ edellyttää suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Palkkaus on KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kolme kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 17.5.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Roope Lenkkeri puh. 040 867 7515.

Lisätietoja

Hallintojohto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Raatihuoneenkatu 9, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat