Skip to main content
test
Lakimies - Kotkan kaupunki

Tervetuloa työskentelemään merikaupunki Kotkaan!

Kotkan kaupungin hallintoyksikkö hakee lakimiestä vakituiseen virkaan 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallintoyksikkö huolehtii kaupungin johdon päätöksenteon tueksi tarvitsemista oikeudellisista asiantuntijapalveluista sekä edustaa kaupunkia oikeudellisissa asioissa. Hallintoyksikkö kehittää kaupungin johtamisjärjestelmiä, organisaatiota ja kaupungin toiminnan laatua ja tuloksellisuutta tukevia menettelytapoja.

Lakimiehen tehtävään kuuluu muun muassa:
- rakennuslakimiehenä toimiminen, ympäristölautakunnan valmistelu- ja esittelytehtävät
- juridisen asiantuntija-avun antaminen hallinnon valmistelijoille
- riitaisuuksien hoitoon liittyvät tehtävät (myös kaupungin edustajana toimiminen eri oikeudenkäynneissä)
- kaupungin sisäisen tarkastuksen tehtävät

Lakimies toimii kolmen hengen lakiasioiden tiimissä yhdessä toisen lakimiehen ja hallintosihteerin kanssa. Tiimi on kiinteä osa hallintoyksikön työyhteisöä, jossa työskentelee asiantuntevia, motivoituneita ja työhön sitoutuneita hallinnon työntekijöitä. Erinomaisen työyhteisön lisäksi Kotkan kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja edistää monin keinoin henkilöstön työhyvinvoinnin ylläpitämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisteri tai sitä vastaava ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon, kokemusta oikeudenkäyntiavustajana tai -asiamiehenä toimimisesta, tuomioistuinharjoittelun suorittamista, kehittävää työotetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kotkan kaupungin arvot, reiluus, rohkeus ja rakkaus, ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme. Kunta-alan yleinen virka- ja työehtosopimus antaa mahdollisuuden jopa lähes kahdeksan viikon vuosilomaetuun vuodessa. Työaikaisi viikossa on 36 h ja 15 min ja osan viikosta voit työskennellä etänä. Panostamme monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen. Kotkan kaupungin henkilöstökortilla voit lounastaa edullisesti lukuisissa kaupungin ravintoloissa. Henkilökortilla saat myös erilaisia etuja monista paikallisista yrityksistä ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on KVTESin mukainen 5 391,04 €/kk ja työkokemuslisää voi saada aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Virkaan haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. hallinto- ja kehittämispäällikkö Saila Piipari-Huovila, saila.piipari-huovila@kotka.fi tai puh. 040 484 3629 ja
vs. kansliapäällikkö Kristina Lönnfors, kristina.lonnfors@kotka.fi tai puh. 044 702 4222

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat